De Salon - Krimpen aan den IJssel

Massages

  

KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE
Heerlijk lekker ontspannen, even een moment voor jezelf, weer lekker in je vel en soepele spieren. Gun je lichaam een massage met ieder seizoen een andere heerlijk geurende olie.

BAMBOE MASSAGE
De bamboe massage is vooral gericht op ontspanning. Echter werkt het ook heel goed op de bloedsomloop. De bamboe massage helpt bij de afvoer van giftige stoffen. Bij spierkrampen is de massage een echte aanrader. De bamboe massage wordt gecombineerd met diverse andere massagetechnieken. In China bestaat de bamboemassage al eeuwen. In Nederland is de massage nog relatief nieuw. Tijdens deze massage worden de zenuwuiteinden in de huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld met de bamboestok. Zo komt er meer zuurstof en voeding in de cellen terecht. En ervaar je een algehele ontspanning. Na de massage vol je je ontspannen, krachtiger, frisser en energieker.

HOTSTONE MASSAGE
Ervaar zelf het bijzondere effect van de warme basaltstenen. Je bent na afloop van de massage volledig ontspannen en de basaltstenen helpen direct bij pijnlijke en vastzittende spieren.

Massage contra indicaties: koorts/griep/keelontsteking/te veel pijn/slechte algemene gezondheid/besmettelijke huidaandoeningen/kanker (tijdens de behandeling van chemo of bestraling)/ zwangerschap. Plaatselijk: wratten/trombose/spataderen/kneuzingen/fracturen.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Bindweefselmassage kun je het beste in kuurverband doen met eventueel voor snel resultaat een bijpassende gezichtsbehandeling en bijpassende producten.

GEZICHTSBEHANDELING EN LICHAAMSMASSAGE
Combineer beide elementen. Je gezicht heerlijk reinigen d.m.v. een enzymepeeling en vapozone gezichtsbehandeling, daarna heerlijk naar de sfeervolle massageruimte voor een ontspannende massage.

AFSLANK MASSAGE
Last van cellulite (niet te verwarren met cellulites), putjes, stagnatie, sinaasappelhuid, vetophoping. Op dieet?

Dan is deze massage echt iets voor je. Een cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met deze massage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige cm's in omvang, je huid wordt strakker en je voelt je energieker door het afvoeren van gifstoffen.

Contra indicaties: koorts, infectiezieken, te veel pijn, extreme vermoeidheid, slechte algemene gezondheid, besmettelijke huidaandoeningen, kanker (tijdens de behandeling van chemo of bestraling) zwangerschap, bortsvoeding. Plaatselijk: ontstekingen, vaataandoeningen, spataderen, wratten, trombose, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels. hartafwijkingen, maag en darmzweren, hoge bloeddruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

De Salon

Beautysalon

Astrid Telussa-Smit

Schoonheidsspecialist

Telefoon: 06-52431034

Jozef Israëlsstraat 4

2923 CH Krimpen aan den IJssel