de Salon - Beautysalon - Krimpen aan den IJssel

logo Burn out coaching BOOSTmijn foto voor boostfoto salon boost                         

 

youtube logo

FILMPJE VOOR BEDRIJVEN EN VOOR PARTICULIEREN OM DEZE AAN JE LEIDINGGEVENDE TE LATEN ZIEN!

 

 

FILMPJE VOOR DE ZZP' er

WANHOOP WEG, HERSTEL DICHTBIJ! 

 al meer  dan 16 jaar ervaring in coachen en begeleiden van klanten! 

by de Salon

 

 

STRESS, OVERSPANNENHEID, BURN-OUT

Als jij of een collega je op dit moment overweldigd voelt door een burn-out of overspannenheid, ben je niet alleen.Ik begrijp als geen ander dat deze uitdagingen het dagelijkse leven sterk kunnen beïnvloeden. Mijn toegewijde burn-out coaching is erop gericht om jou te ondersteunen op je weg naar herstel, veerkracht en een gezonde balans. Ontdek hoe ik, met een persoonlijke aanpak, samen met jou werk aan het herwinnen van jouw energie en levenslust. Het is tijd om de eerste stap te zetten. Wanhoop weg, herstel dichtbij!  Met een speciaal voor jou ontworpen traject.

WIE BEN IK

Ik ben Astrid Telussa- Smit van Burn-out coaching BOOST (by de Salon) Graag vertel ik je kort hoe ik ben gekomen om burn-out coach te worden en over mijn achtergrond.

Sinds 2002 heb ik succesvol 4 bedrijven opgericht als schoonheidsspecialist 2,  studio 72(gestopt na mijn 1ste zwangerschap) en de Salon huid en voeding,  HFC als orthomoleculair therapeut en online cursussen en de burn-out coaching praktijk BOOST.

Sinds 2002  kom ik dagelijks met personen in aanraking in mijn praktijk met de meest uiteenlopende verhalen. Deze verhalen zijn mijn inspiratie om mensen te helpen wanneer het even niet zo loopt hoe je zou willen in het leven. Ik wil er zijn voor particulieren en bedrijven, maar zeker ook voor de ZZP’er omdat ik als geen ander weet door mijn gezondheid en de coronatijd welke stress je kan ervaren wanneer je geen of minder opdrachten kan aannemen voor je onderneming.

WAAROM KIEZEN VOOR BURN-OUT COACHING BOOST

 • Ik ben een zeer ambitieus persoon, help de laatste 22 jaar klanten in mijn eigen bedrijf.
 • Kan door mijn dagelijkse ervaring als gediplomeerd schoonheidsspecialist/masseur ook een stukje ontspannen aanbieden in de praktijk mocht daar behoefte aan zijn.
 • Als gediplomeerd orthomoleculair adviseur kan ik je op weg helpen met je leefstijl, voeding en voedingssupplementen mocht je daar behoefte aan hebben.
 • Ik wandel graag buiten, wil dit graag een keer samen met je doen indien mogelijk en gewenst uiteraard binnen het traject.
 • Als assistent bedrijfsleider bij een modeketen en 10 jaar vertegenwoordiger heb ik ruime ervaring in het bedrijfsleven, de laatste jaren ook als eigenaar van mijn 4 bedrijven.
 • Je komt bij mij in de praktijk deze staat in de achtertuin, ik kan je dus in alle rust opweg helpen, zonder dat andere ons kunnen storen.
 • Ik help graag mensen verder in het leven en doe graag iets wat er toe doet.

1 OP 1 COACHING 

TITEL VAN HET PRODUCT

Burn-out coaching BOOST wanhoop weg, herstel dichtbij!

RESULTAAT VAN HET PRODUCT

Floreren in werk, hernieuwde energie en een gezonde balans.

 DUUR

12  weken, 1x per week. 45 minuten.

LOCATIE

1ste keer altijd in de praktijk aan de Groenendaal 18, Krimpen aan den Ijssel

Daarna of in praktijk of eventueel rondom surfplas, Krimpen aan den Lek ( buiten wandelen).

 PRIJS

€ 900,- exclusief 21% BTW

VOOR DE ZZP’ER

Burn-out coaching BOOST, jouw toegewijde partner in burn-out coaching speciaal voor zelfstandige professionals (zzp'ers). Als zzp'er draag je vaak vele petten en heb je de uitdaging om zowel ondernemer als werknemer te zijn. De druk om succesvol te zijn in een concurrerende markt kan zwaar wegen, en het risico op burn-out is reëel. Ik begrijp als geen ander de unieke uitdagingen waar zzp'ers voor staan, en ik ben er om je te ondersteunen op jouw weg naar herstel, veerkracht en welzijn. Ontdek hoe mijn gepersonaliseerde burn-out coaching jou kan helpen bij het vinden van de balans tussen werk en welzijn, zodat je met hernieuwde energie en focus je onderneming kunt laten groeien. De kosten van een coachingstraject zijn vele malen minder dan het mislopen van omzet, de btw van het coachingtraject kun je terugvragen bij de belastingdienst.

 

VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN.

Burn-out coaching BOOST, uw partner in burn-out coaching voor bedrijven. In een tijd waarin de werkdruk hoog is en stress een constante uitdaging vormt, begrijp ik als burn-out coach en zzp’er de impact die burn-out op uw organisatie kan hebben.  Mijn gespecialiseerde burn-out coaching is ontworpen om uw medewerkers te ondersteunen bij het vinden van evenwicht, het vergroten van veerkracht en het bevorderen van welzijn.  Als burn-out coach BOOST geloof ik dat gezonde en betrokken medewerkers de kern vormen van een succesvol bedrijf. Ontdek hoe ik samen met uw organisatie werk aan een gezonde werkomgeving waarin medewerkers floreren en uw bedrijf tot bloei komt. Het is de investering meer dan waard, een burn-out medewerker kost u en uw personeel veel meer. Vaak is er ook een belasting voordeel en de btw kunt u terug vragen.

WAT IS BURN-OUT

Een burn-out is een ernstige vorm van werkgerelateerde stress die zich kenmerkt door een uitputting van fysieke, emotionele en mentale energie. Het ontstaat vaak als gevolg van langdurige overbelasting, waarbij iemand voortdurend blootgesteld wordt aan hoge niveaus van stress, druk en verantwoordelijkheid, zonder voldoende herstelmogelijkheden. In essentie is het een toestand van totale uitputting, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.Mensen met een burn-out ervaren niet alleen fysieke vermoeidheid, maar ook een gevoel van emotionele uitputting en verminderde persoonlijke bekwaamheid. Dit gaat vaak gepaard met een cynische houding ten opzichte van het werk en een afnemend gevoel van eigenwaarde en competentie. Burn-out heeft invloed op het vermogen om normale dagelijkse taken uit te voeren en kan ernstige gevolgen hebben voor de algehele gezondheid en welzijn van een persoon.Signalen van een mogelijke burn-out:Chronische Vermoeidheid: Onverklaarbare vermoeidheid die niet verdwijnt na voldoende rust en slaap.Emotionele Uitputting: Een constant gevoel van emotionele leegte en uitputting, zelfs na eenvoudige taken.Verminderde Presaties: Een merkbare afname in prestaties op het werk of in andere dagelijkse activiteiten.Cynisme en Negativiteit: Een toename van cynisme en een negatieve houding ten opzichte van werk, collega's of taken.Fysieke Symptomen: Hoofdpijn, spierpijn, maagklachten en andere lichamelijke symptomen zonder duidelijke medische oorzaak.Slaapproblemen: Moeite met inslapen, doorslapen of onvoldoende herstellende slaap.Onvermogen om te Ontspannen: Moeite hebben met loslaten en ontspannen, zelfs tijdens vrije momenten.Verminderd Zelfvertrouwen: Een afname in het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, mogelijk gepaard met gevoelens van incompetentie.Verminderde Concentratie: Moeite met concentratie, geheugenproblemen en besluiteloosheid.Terugtrekking: Het vermijden van sociale interacties en activiteiten die ooit plezierig waren.Herkenning van deze signalen is cruciaal voor het tijdig erkennen en aanpakken van burn-out. Het inschakelen van professionele hulp, zoals burn-out coaching, kan een essentiële stap zijn om te herstellen en een gezonde balans te herstellen.

 

HOE WERKT EEN  BURN-OUT COACHING TRAJECT VAN BOOST?

Het is per persoon altijd anders het is altijd maatwerk, een kleine greep waar ik mee werk o.a. algemeen intakegesprek, het RET en ACT systeem, basic ID model Bateson, behoefte piraminde Maslow, metaforen oefeningen, levensverhaal verrijken, possitieve zelfspraak oefenen, positief heretiketteren, positieve copingstrategieën:piekergedachten reguleren, faalangst verminderen, perfectionisme verminderen en we eindigen altijd met een terugvalplan. Dit is een kleine greep uit het burn-out coaching traject  wanhoop weg,herstel dichtbij! van BOOST.

INHOUD VAN HET TRAJECT

De volgende vragen zal ik in het begin behandelen deze bieden een basis om een beeld te krijgen van de situatie en de individuele behoeften van jou of je personeel en om deze in kaart te brengen. Alles gaat stapje voor stapje.

 • Achtergrondinformatie: Kun je me vertellen over je werk- en levensomstandigheden, inclusief werkuren, verantwoordelijkheden, en persoonlijke situatie?
 • Symptomen: Welke specifieke symptomen of signalen van stress en uitputting ervaar je momenteel?
 • Voorgeschiedenis: Heb je in het verleden eerder te maken gehad met stressgerelateerde situaties of burn-out, en zo ja, wat waren daarvan de kenmerken en leerpunten?
 • Doelstellingen: Wat hoop je te bereiken met dit coachingtraject? Zijn er specifieke doelen die je voor ogen hebt?
 • Hulpbronnen: Welke steun heb je momenteel vanuit je omgeving, zowel professioneel als persoonlijk?
 • Copingmechanismen: Welke strategieën gebruik je nu om met stress om te gaan, en hoe effectief vind je deze?
 • Werkomgeving: Hoe ervaar je je werkomgeving? Zijn er aspecten die bijdragen aan je stressniveau?
 • Levensstijl: Wat zijn je huidige gewoonten op het gebied van slaap, voeding en lichaamsbeweging?
 • Grenzen stellen: Hoe ga je om met het stellen van grenzen, zowel op het werk als in je persoonlijke leven?
 • Ondersteuningsbehoeften: Welke specifieke ondersteuning verwacht je van deze coaching, en zijn er bepaalde behoeften waar we extra aandacht aan moeten besteden?

TITEL VAN HET PRODUCT

Burn-out coaching BOOST wanhoop weg, herstel dichtbij!

RESULTAAT VAN HET PRODUCT

Floreren in werk, hernieuwde energie en een gezonde balans.

 DUUR

12  weken, 1x per week. 45 minuten.

LOCATIE

1ste keer altijd in de praktijk aan de Groenendaal 18, Krimpen aan den Ijssel

Daarna of in praktijk of eventueel rondom surfplas, Krimpen aan den Lek ( buiten wandelen).

 PRIJS

€ 900,- exclusief 21% BTW

 

TERUGVALPLAN

 • Losse coaching consult 45 mijn.

Alleen na het traject € 79,99 exclusief 21% btw. 

 • Strippenkaart voor 5x 45 min.

 een consult na coaching traject(staat op naam) € 375,- exclusief 21% btw.

 

 

 

logo Burn out coaching BOOST

 

Aanmelden nieuwsbrief

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1