Lichaamspakkingen

 003 De Salon hoog kl

Lichaamspakking Algen
Laminaria algen zijn rijk aan jodium. De rijkdom van laminaria helpt het voeden van de huid en het herstel van kracht en vitaliteit. Warmte bevordert de verwijding van poriën waardoor de actieve stoffen beter worden opgenomen door de huid. Tijdens deze ontspannende algenrugpakking krijg je een been- en hoofdhuidmassage en na de pakking krijg je een heerlijke bodylotion opgebracht.
 
Total Relax Oil pakking
Verzorgt en beschermt je huid. De Total Relax Treatment regenereert, voedt en beschermt tegen huidveroudering en agressieve invloeden van buitenaf. Ideaal voor de droge en gevoelige huid. Tijdens deze ontspannende oliepakking krijg je een hoofdhuid- en voetmassage en wordt het lichaam ingewreven met deze oliepakking en vervolgens ingewikkeld in folie.
 
Chocolade lichaamspakking
Theobromine, een cacao molecuul, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt bij het verwijderen van ongewenst vet. De vitamine van cacao hebben de eigenschap welke het verouderingsproces tegen gaat. Bovendien geeft het een ontspannend gevoel en helpt het gifstoffen af te voeren door de transpiratie die ontstaat. Tijdens deze ontspannende chocolade pakking krijg je een hoofhuid- en voetmassage.
 
Lichaamsscrub
Dode hoorncellen verwijderen met een scrub.
Aanmelden nieuwsbrief

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1