Couperose en Rosacea

Wat is couperose?
Een toename van kleine bloedvaatjes in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele tot ontelbare zeer kleine bloedvaatjes in de huid van het gelaat. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.
Hoe couperose ontstaat is niet precies bekend. In veel gevallen treedt het spontaan op. Uitgebreide blootstelling aan UV licht, sterk gekruid eten, roken, sauna kunnen couperose verergeren.

Dit is couperose

De Salon behandeld de couperose huid met het tele'way apparaat met de producten van CHI  of met de ALGENPEELING en de producten van Décaar.

COUPEROSE BEHANDELING
De zichtbare adertjes kunnen daarna gecoaguleerd worden. Dit is zeer nauwkeurig stollen van de bloedvaatjes. Voor thuis gebruik je ter ondersteuning de high colour crèmes en masker.

Wat is rosacea?
Rosacea is een algemeen voorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat, soms vergezeld van puistjes. Het komt voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar. De rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt daarom ook wel acne rosacea genoemd.
Rosacea wordt in 3 stadia onderscheiden.

ROCACEA BEHANDELING
Rosacea is geen couperose. Met de Alexandre Fabelle methode kan je deze vervelende , irritante soms gezwollen en pijnlijke, roodheid weg krijgen. Roscaea behandelingen kunnen alleen in combinatie met de producten voor thuis gebruik resultaat geven, alleen af en toe een behandeling is helaas niet afdoende.

Video over Rosacea

Aanmelden nieuwsbrief

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1