Over De Salon

                                                            

 

 

 mijn foto voor boost

Mijn naam is Astrid Telussa-Smit, eigenaar van de Salon voor huid & voeding.

Orthomoleculair schoonheidsspecialist & burn-out coach.

Mijn  specialisaties ACNE & BURN-OUT.

Sinds 2020 heb ik mijn studie afgerond als orthomoleculair therapeut, mijn schoonheidsspecilalist diploma heb ik sinds 2003, dit combineer ik met acne, rosacea, huidveroudering, burn-out, detoxen, vermoeidheid, gewichtsbeheersing, overgang, hormonen, hooikoorts en lekker in je vel zitten in het algemeen door de juiste voeding. Op de maandag t/m vrijdag is de Salon geopend afspraak via de online agenda. 

Op de maandag en dinsdag kun je terecht voor een consult bij mij, om een EMB bloedtest te doen. Benieuwd naar je bloedwaarden? Boek dan een consult.

Met mijn andere bedrijf burn-out coaching BOOST help ik bedrijven, ZZP'ers & particulieren.

BIJ STRESS, OVERSPANNENHEID & BURN-OUT.
Als jij of een collega je op dit moment overweldigd voelt door een burn-out of overspannenheid, ben je niet alleen.Ik begrijp als geen ander dat deze uitdagingen het dagelijkse leven sterk kunnen beïnvloeden. Mijn toegewijde burn-out coaching is erop gericht om jou te ondersteunen op je weg naar herstel, veerkracht en een gezonde balans. Ontdek hoe ik, met een persoonlijke aanpak, samen met jou werk aan het herwinnen van jouw energie en levenslust. Het is tijd om de eerste stap te zetten. Wanhoop weg, herstel dichtbij! Met een speciaal voor jou ontworpen traject. 


Ik ben lid van de CAT  & ANBOS en gediplomeerd KOC schoonheidsspecialist (2003) met een acne specialisatie (vaak vergoeding door verzekering)  & Burn-out coach HBO.

Mijn andere specialisaties in de Salon zijn o.a. massages oa. hotstone, bamboe, cupping en de klassieke massage, wellness behandelingen, waxing/harsen, couperose , rosacea behandeling en het littekenloos verwijderen van huidbobbels, steelwratten en pigmentvlekken,tandenbleken, werken met diverse huidverbeterende peelings en verkoopproducten.

Ik heb een geweldige webshop gemaakt, zodat je rustig alle voedingssupplementen kan bekijken en bestellen. Ook vind je op onderin de website een button van DECAAR, daar kun je  direct alle producten vinden voor je beautyritueel voor thuis.

De Salon is gevestigd op de Groenendaal 18 te Krimpen aan den IJssel in de Krimpenerwaard, nabij Rotterdam.

In deze hectische, drukke tijden hebben we steeds meer de behoefte om even tot zichzelf te komen, even te ontstressen en te ontspannen. De Salon biedt in haar verscheidenheid van gezichtsbehandelingen, massages (o.a. hotstonemassage) en burn-out coaching de ideale mogelijkheid om even lekker te ontspannen. Het vermindert stress en draagt direct bij aan een gezonde uitstraling,  ook voor het 12 weken traject  bij stress, langdurige overspannenheid  & burn-out kan je bij mij terecht.

Gespecialiseerd in huidverbetering. De Salon kan jouw huid op verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid weer terug. Iedere huid heeft zijn eigen manier van behandelen. Om precies te achterhalen welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is beginnen we met een uitgebreide huidanalyse. Hierdoor weet je precies wat jouw huid nodig heeft, zodat je na de behandeling het beste resultaat zult zien.

Zo kun je o.a. terecht voor acne-, pigment-, couperose -en anti-rimpel behandelingen. Ook voor het littekenloos verwijderen van gesprongen adertjes, fibromen, steelwratjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en vetbobbeltjes kun je bij de Salon terecht. De Salon adviseert en begeleidt je in alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering voor zowel in de Salon als voor thuis. Zowel van buiten en binnen. (gezichtsbehandeling,verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voeding)

Ik werkt met hoogwaardige kwaliteit cosmeticaproducten, supplementen en de nieuwste apparatuur.

Om je in alle rust te kunnen helpen vinden de behandelingen & consulten alleen op afspraak plaats.
Kies een nu behandeling of een intake gesprek uit in de online agenda op deze website. 

Want je weet, van uitstel komt ............Je hebt het altijd zo druk, dus gun jezelf gewoon dat stukje luxe en tijd voor jezelf.

BEN JE KLAAR OM TE INVESTEREN? OM  DE BESTE  VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN, MAAK DAN DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR HUIDVERBETERING, MASSAGE  EN/OF VOEDINGSADVIES VAN JE ORTHOMOLECULAIR SCHOONHEIDSSPECIALIST.

STRESS, LANGDURIGE OVERSPANNENHEID & BURN-OUT BLIJF ER NIET MEE LOPEN!  Meer informatie over het 12 weken traject vind je op deze website onder het logo van burn-out coaching BOOST.

Graag tot ziens!

Astrid Telussa-Smit

foto salon boost

 

Aanmelden nieuwsbrief

de Salon

5.0

gebaseerd op 20+ reviews

Webshop button

anbos logo  pinnenjagraag1